Debitarea cu jet de apă

SC ANDALEX SMART executa debitari cu jet de apa pentru ornamente din piatra naturala si compozit, faianta, gresie, plastic, cauciuc, sticla cat si metale feroase si neferoase.

Sunt folosite tehnologii de ultima generatie ce permit debitarea materialelor pana la 200mm grosime cu o precizie de 0.1mm pe contur.

Intarsiile in podea sau pereti pot fi facute pentru locuinte rezidentiale sau birouri si magazine. Ele pot fi modele centrale, borduri, minimedalioane la dimensiunile si culorile agreate de client. Ele cuprind si debitarea pe contur a medalioanelor din stereotomie. Pot fi executate atat cu materialul clientului cat si cu materialul ales din stoc.

Intarsiile pot fi alese de tip clasic si sobru sau in stil modern si atipice. Metoda de realizare a ornamentelor este un gen de puzzle realizat din marmura la scara mare.

Debitare aluminiu, debitare cupru, debitare bronz, debitare titan, debitare alama;
debitare oteluri aliate si debitare oțeluri nealiate, debitare oteluri inoxidabile;
debitare granit, debitare travertin, debitare calcar, debitare marmura, etc.
debitare materiale compozite; debitare sticla;
debitare fibra de sticla, debitare textolit, debitare ceramica industriala;
debitare materiale plastice, debitare cauciuc, debitare PVC, debitare plexiglass, debitare lemn, debitare piele, debitare grafit, debitare nylon, debitare teflon;
Debitarea cu jet de apa se realizeaza cu o masina performanta.

Debitarea cu jet de apă cu particule abrazive reprezintă unul dintre cele mai noi procedee de tăiere. Plecând de la procedeul de prelucrarea a sticlei, unde singura problemă care apare sunt zgârieturile de pe suprafaÅ£a tăiată cu jet de apă, prin injectare de particule abrazive foarte fine s-a reuÅŸit tăierea materialelor metalice. Tăierea cu jet de apă este o tehnologie de debitare cu margini multiple în cazul căruia tăierea este efectuată de jetul de apă de mare viteză, sau cu jetul de apă de mare viteză amestecat cu aditivi abrazivi, adică jet hidro abraziv. Tăierea cu jet de apă în principiu are două versiuni de bază: cu de jet de apă ÅŸi cu jet hidro abraziv.
– cu jet de apă (se foloseÅŸte puterea de eroziune a jetului de apă de mare viteză)
– cu jet hidroabraziv (jetul de apă este amestecat cu aditivi abrazivi, crescând astfel considerabil puterea de eroziune)

Debitarea cu jet de apă

Debitarea cu jet de apa

WJ6
WJ4
Waterjet-Cutting-Head 5
Waterjet-Cut-Quality 4
waterjet-cut-part
tayor cnc
part21
Haf67adc904a9442787af25d3aa493fdf0
guma_didelis
5-Axis-Waterjet-CNC-878-620x368
14-300x225